Proyectos Industriales al Maghreb

SANER Transportes Internacionales S.A. a través del seu agent TIMAR (membre de la xarxa PPG), disposa d'un equip especialitzat i experimentat per administrar tota la logística que pot suposar un gran projecte. Ens ocupem de tota l'operativa des de la fàbrica del proveïdor fins al lloc d'implantació d'aquest, realitzant la coordinació de tots els processos necessaris pel seu desenvolupament: transport excepcional, duana, descàrrega del vaixell, manipulació i lliurament in situ a temps de les peces especials i pesades, emmagatzematge i lloguer de zones especials, gestió de danys, etc.

Els garantim, entre altres, la logística completa de grans obres com ara centrals tèrmiques, centrals eòliques, fàbriques de ciment o siderúrgies.

Sol·licitar informació sobre Projectes Industrials al Magrib

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúa navegando, acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.