Qui Som

SANER Transportes Internacionales S.A. - com avui en dia la coneixem - va ser fundada el setembre de l'any 1987 com una prolongació de SANER S.A.Agencia de Aduanas, empresa amb una dilatada experiència dins el sector de despatxos de mercaderies.

Durant aquests gairebé 30 anys dins el sector del Transport Internacional, SANER Transportes Internacionales S.A.  s'ha fet seu el principi "La sort és tenir cura dels detalls" que l'empresa mare s'havia imposat. Aquesta és la raó per la qual sempre ens hem pres com a nostres les mercaderies dels nostres clients i hem estat conscients que el transport és la prolongació de l'empresa al client.

A partir de l'any 1992 l'empresa comença un procés d'especialització amb El Marroc que ens porta al fet que avui en dia SANER T.I.S.A. sigui una de les empreses líders en el fluix logístic amb els països del Magrib (El Marroc, Tunis, Mauritània i Àfrica del Sud-oest).

SANER Transportes Internacionales S.A. disposa actualment d'instal·lacions distribuïdes per tota la Península Ibèrica (Madrid, Irun, València, Alacant, Algesires, Porto i Lisboa) així com d'una àmplia xarxa de corresponsals i agents a les principals ciutats i ports del món, que ens permeten oferir als nostres clients una cobertura global de tota la cadena logística.

Dins del continu procés intern de millora, SANER Transportes Internacionales S.A. va obtenir el passat novembre de 2013 el més complet i exigent dels 3 certificats que l'agència Estatal de l'Administració Tributaria (AEAT) atorga. L’anomenat Certificat d'Operador Econòmic Autoritzat de Simplificació Duanera, Protecció i Seguretat (OEAF). Per mitjà d'aquest mecanisme, SANER Transportes Internacionales S.A es posiciona com a operador econòmic de confiança, tant per a les operacions duaneres com per a les de la resta d'integrants de la cadena logística a tota la UE i a bona part del món.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúa navegando, acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies.